Geroosterde zalm met salsa van rode paprika en hazelnoten

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 158 in Ottolenghi het kookboek .

Gang:
diner / avondmaal / hoofdgerecht
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Rote-Bete-Salat mit frischem Meerretitich / Rode bietensalade met mierikswortel

Een recept uit Eckart Witzigmann - Junges Gemüse

Groentebouillon met kruiden en groentechips

Een recept uit William Ledeuil - Bouillon

Ei rode biet salade met walnoten en bieslook

Een recept uit Es

Salade van witlof en peer

Een recept uit  - Nederland op z'n lekkerst