Brood met zure kersen en walnoten
★
★
★
★
★
Een recept van Yotam Ottolenghi en Sami Tamimi.
U vindt dit recept op pagina 174 in Ottolenghi het kookboek .
- Gang:
- ontbijt / brunch / lunch / bijgerecht / snack of tussendoortje
- Soort:
- brood/sandwiches/crostini/bruschetta
Ingrediënten
- bakkersgist
- boekweitmeel
- gedroogde bosbessen
- gedroogde zure kersen
- instantgist
- sinaasappelsap
- volkorenmeel
- walnoten
- zout
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.