Bonnie Chung - Het Miso kookboek

Het Miso kookboek

alledaagse recepten met het Japanse superfood

Een boek van Bonnie Chung

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken uw kookboeken, zoals Het Miso kookboek, online doorzoekbaar zodat u uw favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken u thuis hebt staan.

Dit kookboek laat zien hoe veelzijdig miso is en hoeveel smaak deze pasta kan toevoegen aan alledaagse gerechten. De mogelijkheden zijn eindeloos: gebruik miso niet alleen in soep, maar ook in marinades, dressings en zelfs in nagerechten. We gaan steeds bewuster en gezonder eten en dit eeuwenoude superfood, dat gemaakt wordt van sojabonenpasta, verovert snel een plekje in elke keuken.

Miso-expert Bonnie Chung deelt 60 recepten voor Japanse en niet-Japanse gerechten met miso. Alle klassiekers komen aan bod, zoals gegrilde saikyo miso-sabelvis en nasu dengaku (gegrilde aubergine met zoete witte miso), maar miso wordt ook gebruikt om alledaagse maaltijden een umamiboost te geven, zoals bij misoboter op mais of geroosterd brood. Vanaf nu zult u miso met andere ogen bekijken!

In dit boek vindt u eenvoudige tips voor hoe u optimaal van miso kunt genieten, een uitleg van verschillende soorten miso en zelfs een recept voor het zelf maken van miso. Ideaal voor avontuurlijke koks die hun repertoire van Japanse gerechten uit willen breiden en voor iedereen die meer umami in de dagelijkse maaltijd wil brengen.


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Aanbevolen boeken