Sgombro sott'olie - Ingemaakte makreel, tonijn of bonito

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 201 in Fratello & Sorella .

Keuken:
Italiaans
Soort:
vis / conserven
Bereidingstijd:
180 minuten

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Kombu-bonitoazijn

Een recept uit Bas Robben - Zuur

Tonijn met salade Niçoise

Een recept uit Julius Jaspers en Frederik Molenschot - Smart BBQ

Tonijn in azijn

Een recept uit Francesca Bazzuro - de zilveren lepel

Yaki Nasu gegrilde aubergine

Een recept uit Jonas Cramby - Yakitori & Korean BBQ