Gamba's met komkommerlotusblad

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 66 in Keukenhandboek garneertechnieken .

Gang:
snack of tussendoortje
Soort:
schaal- en schelpdieren

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Komkommer gevuld met gamba's in zee-egelpasta

Een recept uit Lars Hamer en L. Bisschops - Retour Japan

Zeevruchtensalade met geurige kruiden

Een recept uit Judy Bastyra, B. Johnson en N. Dowey - De Thaise keuken

Zachte rijstrollen met Vietnamese dipsaus

Een recept uit Jean Beddington - A little bite of Beddington

Gambaspiezen van de barbecue met pesto en salade

Een recept uit Sabine Koning