Bonbon met duxelles van bospaddenstoelen

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 86 in Keukenhandboek garneertechnieken .

Gang:
bijgerecht
Soort:
vegan

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Gefrituurde aardappelkrullen met geraspte truffel en truffelmayonaise

Een recept uit Kathy Kimbell, Martin Nordin en Li Söderberg - Groene burgers

Biefstuk met bonbon met duxelles van bospaddenstoelen

Een recept uit Cara Hobday, Jo Denbury en Rob White - Keukenhandboek garneertechnieken

Preserved Cinnamon Cap Mushroom

Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [5]

Kroketten Bohémiene - Auguste Escoffier, 1902

Een recept uit Johannes van Dam - Het krokettenboek