Biefstuk met bonbon met duxelles van bospaddenstoelen

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 86 in Keukenhandboek garneertechnieken .

Gang:
hoofdgerecht
Soort:
rundvlees

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Black Pepper Beef Steaks with Red Wine and Mushroom Sauce - Peperbiefstuk met rode wijn en paddenstoelensaus

Een recept uit  - Peter Jordan & Steven Wheeler - The Ultimate Mushroom Book

Tournedos Rossini

Een recept uit Jane Grigson - Elseviers culinaire atlas

Wilde runderbief met Andijker muizen, cantharellen en eekhoorntjesbrood

Een recept uit Annette van Ruitenburg, Ruth de Ruwe, Rene Zanderink en Elsje Bruijnesteijn - Liever lokaal

Gevulde pompoen met bospaddenstoelen en biefstukreepjes

Een recept uit Sven ter heide, Jennifer ter Heide