Chocoladevierkanten

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 146 in Keukenhandboek garneertechnieken .

Soort:
garnituur / vegan

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Ferrero rocher meringuetoren

Een recept uit Alex Hoffler en Stacey O'Gorman - Meringue

Vanille-ijs met chocolade

Een recept uit Cara Hobday, Jo Denbury en Rob White - Keukenhandboek garneertechnieken

A touch of Gold

Een recept uit Roger Van Damme - Het beste van Roger van Damme

Délice von Jivara-Schocolade auf Passionsfruchtenschnee und Bananenkompott / Delice van Jivara-chocolade op passievruchtsneeuw en banaancompote

Een recept uit Harald Wohlfahrt - 45 geniale rezepten