Apricot and almond cake with cinnamon topping
★
★
★
★
★
Een recept van Yotam Ottolenghi en Helen Goh.
U vindt dit recept op pagina 155 in Sweet .
- Gang:
- bij de koffie
- Soort:
- zoet / gebak, koek, taart, pudding
Ingrediënten
- abrikoos
- amandelextract
- amandelpoeder
- basterdsuiker
- boter
- citroenrasp
- ei
- kaneelpoeder
- sour cream
- vanille extract
- zelfrijzend bakmeel
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.