Soto ajam oedang (gekruide maaltijdsoep met kip en garnalen)

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 112 in De indonesische keuken Selamat Makan .

Keuken:
Indonesisch
Gang:
diner / lunch / hoofdgerecht
Soort:
soep/bouillon

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Gestoofde mosselen met aardappelen - kerang smoor dan kentang

Een recept uit Hans Belterman - Indonesie

Gekruide groenten met kip - sajoer kari daging ajam

Een recept uit Hans Belterman - Indonesie

Sajoer goelai (Gekruide boontjes met eieren en aardappel)

Een recept uit Wouter F.P.H. Rademakers - De indonesische keuken Selamat Makan

Sajoer kerrie (Gekruide groenten met kerrie en garnalen)

Een recept uit Wouter F.P.H. Rademakers - De indonesische keuken Selamat Makan