Sop kol kembang (Bouillon met vlees, bloemkool en mie)
★
★
★
★
★
Een recept van Wouter F.P.H. Rademakers.
U vindt dit recept op pagina 114 in De indonesische keuken Selamat Makan .
- Keuken:
- Indonesisch
- Gang:
- diner / lunch / voorgerecht
- Soort:
- soep/bouillon
Ingrediënten
- bloemkool
- djinten
- foelie
- ketoembar
- knoflook
- kruidnagels
- mie
- nootmuskaat
- runderpoulet
- ui
- zout
- zwarte peper
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.