Runderpoulet

Runderpoulet wordt beschouwd als rundvlees.

Alternatieve naam: afsnijdsels van rund.

Zoek naar runderpoulet in uw eigen kookboeken

Waar vind je ook alweer dat lekkere recept met runderpoulet in uw eigen receptenverzameling? Met heerlijkzoeken zoekt u door uw eigen kookboeken, favoriete foodblogs en zelf verzamelde recepten.

De lekkerste runderpoulet recepten

De volgende recepten zijn gevonden met het ingredient runderpoulet:

Een recept uit  - Het kookboek van Tip Culinair

Diner / voorgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:

Consommé met deeghoedje

Ingrediënten:
bladerdeeg, bleekselderij, eiwit, kalfsbotten, kalfsgehakt, knoflook, laurierblad, peperkorrels, peterselie, prei, rundergehakt, runderpoulet, sesamzaad, soepgroenten, tijm, tuinkruiden, ui en wortel

Soort:
soep/bouillon
Een recept uit Schonherr - Koude keuken

Diner / lunch / voorgerecht uit Koude keuken:

IJskoude kippenbouillon

Ingrediënten:
eiwit, gemberpoeder, nootmuskaat, peper, runderpoulet, rundvlees, soepgroenten, soepkip, water en zout

Keuken:
Duits
Soort:
soep/bouillon
Een recept uit R.C. Atkins - Dr. Atkins' nieuwe dieet revolutie

Diner / hoofdgerecht uit Dr. Atkins' nieuwe dieet revolutie:

Chili con carne

Ingrediënten:
chilipoeder, gedroogde oregano, knoflook, lente-ui, plantaardige olie, runderpoulet, salsa, tomaten uit blik, zoutarme runderbouillon en zure room

Keuken:
Tex-mex
Soort:
stoofgerecht / rundvlees
Een recept uit Onno Kleyn - De grote Kleyn

Recept uit De grote Kleyn:

Borsjtj

Ingrediënten:
bieten, dille, kool, laurier, peterselie, peterseliewortel, pimentkorrels, prei, runderpoulet, selderijwortel en wortel

Keuken:
Russisch
Soort:
soep/bouillon / azijn
Een recept uit  - De geur van witte rijst

Lunch / avondmaal uit De geur van witte rijst:

Sajoer rawon en het schaap Mieke

Ingrediënten:
asem, bladselderij, djeroek poeroet, gebakken uitjes, grof zout, keloewek, kemirinoot, ketoembar, koenjit, kokosolie, laoswortel, lomboks, prei, rode ui, runderpoulet, salam, sereh, taugé, trassi en witte ui

Keuken:
Indisch
Soort:
vlees / soep/bouillon
Een recept uit  - Lamsvlees nieuwe stijl

Recept uit Lamsvlees nieuwe stijl:

Bruine fond

Ingrediënten:
bleekselderij, kalfsbot, kalfspoulet, knoflook, kruidnagels, laurier, runderbotten, runderpoulet, tijm, ui, wortel en zwarte peperkorrels

Soort:
bouillon
Een recept uit Wouter F.P.H. Rademakers - De indonesische keuken Selamat Makan

Diner / lunch / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:

Stoof (Maaltijdsoep)

Ingrediënten:
aardappel, andijvie, champignons, goudbouillonblokje, kool, lomboks, macaroni, maggiblokjes, prei, runderpoulet, schenkel, ui en wortel

Keuken:
Indonesisch
Soort:
soep/bouillon
Een recept uit

Recept van Food & Friends:

Hongaarse goulashsoep

Ingrediënten:
bladselderij, groene paprika, karwijzaad, laurierblad, olijfolie, paprikapoeder, rode paprika, runderpoulet, knoflook, tomaten, uien en vastkokende aardappels

Een recept uit A. Posthumus - Margriet kookboek

Recept uit Margriet kookboek:

Bouillon, runderpoelet

Ingrediënten:
beenderen, citroen, foelie, kruidnagel, laurierblad, peperkorrels, peterselie, prei, runderpoulet, selderij, tijm, water en winterwortel

Soort:
soep/bouillon
Een recept uit P. van Buren - Twentse Smaakmakers

Basisrecept uit Twentse Smaakmakers:

Bruine basissaus

Ingrediënten:
afsnijdsels van rund, bloem, laurier, peterseliestelen, tijm, tomatenpuree, ui, water en winterpeen

Soort:
vlees / saus/dressing/jus
Een recept uit Daisy

Recept van Lekker Happen:

Boeuf Bourguignon

Ingrediënten:
bloem, boter, champignons, kruidenbouillon, laurierblaadjes, peper, rode wijn, runderpoulet, spekblokjes, tijm, wortelen, zilveruitjes en zout

Een recept uit Teubner - Groot handboek sauzen

Recept uit Groot handboek sauzen:

Runderjus

Ingrediënten:
drievoudig geconcentreerde tomatenpuree, knoflook, knolselderij, kruidnagels, laurier, olie, pimentkorrels, rode wijn, runderbotten, runderpoulet, tijm, ui, witte peperkorrels en wortel

Keuken:
Internationaal
Soort:
saus/dressing/jus
Een recept uit Albert Kooy - De Nieuwe Nederlandse Keuken

Basisrecept uit De Nieuwe Nederlandse Keuken:

Hachee

Ingrediënten:
chilipeper, kruidnagel, laurier, olijfolie, ontbijtkoek, runderpoulet, sjalot, trappistenbier, ui en witte wijnazijn

Keuken:
Hollands
Soort:
stoofgerecht / vlees