Kiem-lo voor 10-12 personen
★
★
★
★
★
Een recept van Wouter F.P.H. Rademakers.
U vindt dit recept op pagina 119 in De indonesische keuken Selamat Makan .
- Keuken:
- Indonesisch
- Gang:
- diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht
- Soort:
- soep/bouillon
Ingrediënten
- citroensap
- doperwten
- ei
- garnalen
- gemberwortel
- ketjap
- knoflook
- koeping tikoes
- kool
- laksa
- olie
- omelet
- peper
- prei
- schouderkarbonade
- sedep malem
- selderij
- soepkip
- taotjo
- taugé
- varkensgehakt
- ve-tsin
- witte krab uit blik
- zout
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.