Saté oedang dan ketjap (Garnalensaté met ketjapsaus)

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 168 in De indonesische keuken Selamat Makan .

Keuken:
Indonesisch
Gang:
diner / lunch / bijgerecht / snack of tussendoortje / voorgerecht
Soort:
schaal- en schelpdieren

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Semoer Ajam II (Smoor van kip in gekruide saus)

Een recept uit Wouter F.P.H. Rademakers - De indonesische keuken Selamat Makan

Sambal brandal II (gebakken sambal)

Een recept uit Wouter F.P.H. Rademakers - De indonesische keuken Selamat Makan

Varkensvlees in ketjap (babi ketjap)

Een recept uit

Panggang kambing (Geroosterde lamskoteletjes)

Een recept uit Wouter F.P.H. Rademakers - De indonesische keuken Selamat Makan