Grote noorse garnalen

Grote noorse garnalen wordt beschouwd als noorse garnalen.

Zoek naar grote noorse garnalen in uw eigen kookboeken

Waar vind je ook alweer dat lekkere recept met grote noorse garnalen in uw eigen receptenverzameling? Met heerlijkzoeken zoekt u door uw eigen kookboeken, favoriete foodblogs en zelf verzamelde recepten.

De lekkerste grote noorse garnalen recepten

De volgende recepten zijn gevonden met het ingredient grote noorse garnalen:

Een recept uit Irene van Blommestein - Parade van pasta & pizza

Diner / lunch / voorgerecht uit Parade van pasta & pizza:

Macaronisalade met mosselen en garnalen

Ingrediënten:
citroensap, crème fraîche, garnalen, gembersiroop, krabstick, macaroni, mosselen, noorse garnalen, peper, schelpjesmacaroni, slablad, tomaat en whisky

Keuken:
Europees / Nederlands
Soort:
salade / pasta/noodles / schaal- en schelpdieren / cocktails
Een recept uit Hans Belterman - Indonesie

Diner / voorgerecht uit Indonesie:

Bouillon met garnalenballetjes

Ingrediënten:
eiwit, kippenbouillon, maïzena, noorse garnalen, peper, rode paprika, rode spaanse peper, sambal trassi, verse garnalen en zout

Keuken:
Indonesisch
Soort:
soep/bouillon / gevogelte / schaal- en schelpdieren
Een recept uit S. Wheeler, T. Glanville en Sam & Sam Clark - Casa Moro

Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / lunchgerecht uit Casa Moro:

Gebakken inktvis en garnalen met harissa

Ingrediënten:
harissa, noorse garnalen, olijfolie, pijlinktvis, verse koriander, zeezout en zwarte peper

Keuken:
Mediterraans / Marokkaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Hans Belterman - Indonesie

Diner / voorgerecht uit Indonesie:

Bouillon met garnalen

Ingrediënten:
citroensap, kippenbouillon, knoflook, kristalsuiker, noorse garnalen, sambal trassi, tomaat, verse bladselderij en verse garnalen

Keuken:
Indonesisch
Soort:
soep/bouillon / gevogelte / schaal- en schelpdieren
Een recept uit Hans Belterman - Indonesie

Diner / bijgerecht / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Indonesie:

Gestoomde garnalen in pakjes - pepes oedang

Ingrediënten:
arachideolie, bruine basterdsuiker, citroensap, goela djawa, knoflook, laos, noorse garnalen, sambal oelek, sambal trassi, serehpoeder, sesamolie, ui en verse garnalen

Keuken:
Indonesisch
Soort:
stomen / schaal- en schelpdieren
Een recept uit Hans Belterman - singapore

Diner / hoofdgerecht uit singapore:

Maaltijdsoep met mie 2 - mah mee

Ingrediënten:
doorregen varkensvlees, fijne mie, gemberwortel, kippenbouillon, knoflook, komkommer, krab, noorse garnalen, prei, sesamolie, taugé, verse garnalen, vijfkruidenpoeder, visbouillon, voorjaarsui en zout

Keuken:
Aziatisch
Soort:
vlees / soep/bouillon / pasta/noodles / schaal- en schelpdieren
Een recept uit Hans Belterman - Indonesie

Diner / hoofdgerecht uit Indonesie:

Gebakken rijst met garnalen - nasi goreng III

Ingrediënten:
arachideolie, knoflook, noorse garnalen, prei, sambal trassi, tomaat, ui, verse bladselderij, verse garnalen, voorjaarsui en witte rijst

Keuken:
Indonesisch
Soort:
rijst / schaal- en schelpdieren
Een recept uit Hans Belterman - Indonesie

Ontbijt / diner / lunch / buffet / bijgerecht / hoofdgerecht uit Indonesie:

Gebakken rijst op Balinese wijze - nasi goreng Bali

Ingrediënten:
ei, garnalen, gekookte ham, ketjap benteng asin, knoflook, margarine, noorse garnalen, rijst, sambal oelek, tomaat, ui, verse bladselderij, voorjaarsui en zoute indonesische sojasaus

Keuken:
Indonesisch / Balinees
Soort:
vlees / rijst / schaal- en schelpdieren
Een recept uit Hans Belterman - Indonesie

Diner / buffet / hoofdgerecht uit Indonesie:

Gestofde mosselen - kerang smoor

Ingrediënten:
arachideolie, citroen, djahé, garnalen, gemberwortelpoeder, ketjap benteng manis, knoflook, limoen, maïzena, mosselen, noorse garnalen, olie, sambal oelek, ui, verse bladselderij en zoete indonesische sojasaus

Keuken:
Indonesisch
Soort:
schaal- en schelpdieren
Een recept uit Hans Belterman - Indonesie

Diner / bijgerecht / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Indonesie:

Gestoomde balletjes van garnalen gehakt uit Makasar - perkedel oedang makasar

Ingrediënten:
arachideolie, bruine basterdsuiker, citroensap, daoen salam, ei, goela djawa, maïzena, makreelfilet, noorse garnalen, peper, sambal trassi, sesamolie, steurgarnaal, verse garnalen, wijtingfilet, zeevisfilet, zeezout en zout

Keuken:
Indonesisch
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / stomen
Een recept uit

Recept van Okoko recepten:

Nasi goreng met makreel van Rick Stein

Ingrediënten:
arachideolie, gehakt, ei, ketjap manis, komkommer, langkorrelige rijst, lente-uitjes, lichte sojasaus, makrelen, noorse garnalen, pinda's, rode chilipepers, sjalotten, knoflook, tomatenpuree, trassi en zonnebloemolie

Een recept uit S. Wheeler, T. Glanville en Sam & Sam Clark - Casa Moro

Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Casa Moro:

Gemarineerde garnalen in yoghurt en specerijen met tarwekorrels

Ingrediënten:
citroensap, griekse yoghurt, groene paprika, knoflook, komijnzaad, noorse garnalen, olijfolie extra vergine, tarwekorrels, verse koriander, zeezout en zwarte peper

Keuken:
Mediterraans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Hans Belterman - Indonesie

Diner / buffet / snack of tussendoortje / voorgerecht / snack en tussendoortje uit Indonesie:

Loempia's met loempiavulling variatie 1

Ingrediënten:
arachideolie, ei, garnalen, groene paprika, groene spaanse peper, kippenvlees, loempiavellen, noorse garnalen, olie, prei, sesamolie, sjalot, taugé, ui, verse bladselderij en witte kool

Keuken:
Indonesisch / Chinees
Soort:
gevogelte / hartige hapjes / schaal- en schelpdieren / frituur
Een recept uit Hans Belterman - Filippijnen

Diner / hoofdgerecht uit Filippijnen:

Adobo met garnalen - adobo I

Ingrediënten:
bloem, boter, citroensap, ebi, gedroogde garnalen, knoflook, kruidenazijn, laurierblad, limoensap, noorse garnalen, peper, verse garnalen, verse koriander, verse peterselie en zout

Keuken:
Filipijns
Soort:
schaal- en schelpdieren
Een recept uit Hans Belterman - Indonesie

Diner / buffet / hoofdgerecht uit Indonesie:

Kip met saus van garnalenpasta - ajam petis

Ingrediënten:
arachideolie, braadkuiken, bruine basterdsuiker, chinese garnalenpasta, citroensap, dunne kokosmelk, garnalen, goela djawa, knoflook, koenjit, kurkuma, noorse garnalen, peper, petis, sambal trassi, ui, verse koriander, verse peterselie, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Indonesisch
Soort:
stoofgerecht / gevogelte / schaal- en schelpdieren