Goelai oedang I (Gestoofde garnalen in kerriesaus met tomaten)
★
★
★
★
★
Een recept van Wouter F.P.H. Rademakers.
U vindt dit recept op pagina 200 in De indonesische keuken Selamat Makan .
- Keuken:
- Indonesisch
- Gang:
- diner / lunch / hoofdgerecht
- Soort:
- schaal- en schelpdieren
Ingrediënten
- citroenrasp
- citroensap
- garnalen
- javaanse suiker
- kerrie
- knoflook
- lombok rawit
- olie
- peper
- salam
- santen
- selderij
- tomaten
- ui
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.