Ajam petis (Kip met saus van garnalenpasta)

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 227 in De indonesische keuken Selamat Makan .

Keuken:
Indonesisch
Gang:
diner / lunch / hoofdgerecht
Soort:
gevogelte

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Gevulde, gebraden duiven en kuikens of poussins met kippenlevervulling

Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Gekruide Balinese kip - ajam panggang Bali

Een recept uit Hans Belterman - Indonesie

Gevulde, gebraden duiven en kuikens of poussins met kippenlevervulling met nootmuskaat

Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Toscaanse kip

Een recept uit N. Klei - Het barbecueboek (Vooral voor mannen)