Oblok-oblok koening (Gestoofde tahoe en tempé met sperziebonen)
★
★
★
★
★
Een recept van Wouter F.P.H. Rademakers.
U vindt dit recept op pagina 266 in De indonesische keuken Selamat Makan .
- Keuken:
- Indonesisch
- Soort:
- vegetarisch
Ingrediënten
- asem
- boter
- bruine basterdsuiker
- djeroek poeroet
- djinten
- groene lomboks
- ketoembar
- knoflook
- koenjit
- laos
- rode lomboks
- salam
- santen
- sperziebonen
- tahoe
- tempé
- trassi
- ui
- zout
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.