SAté ajam dan oedang (Kleine saté's van kip en garnalen)
★
★
★
★
★
Een recept van Wouter F.P.H. Rademakers.
U vindt dit recept op pagina 334 in De indonesische keuken Selamat Makan .
- Keuken:
- Indonesisch
- Gang:
- snack of tussendoortje
Ingrediënten
- citroensap
- djahé
- gembersiroop
- groene paprika
- kerstomaat
- ketjap manis
- kipfilet
- knoflookpoeder
- noorse garnalen
- olie
- rode paprika
- sambal badjak
- serehpoeder
- sherry
- stemgember
- suiker
- zilveruitjes
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.