Jan Kegels, Jean sur Mer en Joost Houtman - Zot van de Noordzee

Zot van de Noordzee

Een boek van Jan Kegels, Jean sur Mer en Joost Houtman

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken uw kookboeken, zoals Zot van de Noordzee, online doorzoekbaar zodat u uw favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken u thuis hebt staan.

Nederlands

‘Vis is duur!’ ‘Vis is te moeilijk te bereiden!’ ‘Onze kinderen lusten geen vis!’ ‘Ik vind alleen tonijn en zalm lekker!’ Daar ziet Jan Kegels geen graten in. Hij dompelt je onder in de wereld van de noordzeevis zodat jij aan tafel kunt scoren met superlekkere, leuke en eenvoudige noordzeevisgerechten.
In ‘Zot van de Noordzee’ serveert JEAN sur MER samen met zijn vaste chef Peter Vlyminck 42 eenvoudige recepten (met maximaal 5 ingrediënten) op basis van maar liefst 26 verschillende soorten noordzeevis. Verder zorgen gerenommeerde chefs zoals Kobe Desramaults (Superette), Dennis Broeckx (L’Epicerie du Cirque) en Syrco Bakker (Pure C) voor nog 10 extra recepten die ietsje ingewikkelder mogen zijn en waarmee je gegarandeerd de grootste femme fatale of koelste kikker aan de haak slaat.


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Aanbevolen boeken