Piet De Kersgieter en Hendrik Dierendonck - Carcasse

Carcasse

Een boek van Piet De Kersgieter en Hendrik Dierendonck

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken uw kookboeken, zoals Carcasse, online doorzoekbaar zodat u uw favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken u thuis hebt staan.

Na het succes van meesterslager Hendrik Dierendoncks eerste boek The Butcher’s Book iser nu eindelijk een toegankelijke opvolger. In zijn nieuwste publicatie Carcasse verlaat het vlees de slagerij en krijgt het een plek op tafel: Dierendonck geeft de beste recepten prijs uit zijn restaurant Carcasse. Dat haalde onlangs onverwacht zijn eersteMichelinster binnen, zowel voor zijn beroemde vlees als voor de heerlijke side dishes en groentebereidingen, die er met evenveel zorg en toewijding worden klaargemaakt.Carcasse is een nieuw hoofdstuk in Dierendoncks verhaal over zijn liefde voor vlees. Hij deelt waar het vlees vandaan komt, hoe het wordt gekweekt en gevoed. Ambacht, passie, terroir en nose-to-tail blijven ook in dit boek de codewoorden.Ideaal boek voor alle vlees- en barbecueliefhebbers.Carcasse


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Aanbevolen boeken