Migas de la casa - Broodkruim met chorizo, pancetta en bloedworst

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 79 in Brindisa .

Keuken:
Spaans
Gang:
ontbijt

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Gnocchi met worstjes-venkelragu836 Halloumi, gebakken met chorizo-tomatensalsa

delicious. magazine - 2011-11

Fabada asturiana - Asturische witte-bonenschotel met chorizo en bloedworst

Een recept uit Monika Linton - Brindisa

Jambalaya

Een recept uit André Amaro - Dit is geen kookboek

Linzen met chorizo - lentejas

Een recept uit S. Wheeler, T. Glanville en Sam & Sam Clark - Casa Moro