Mejillones en escabeche con picadillo de piparra - Escabeche van mosselen met tomaat en paprika

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 111 in Brindisa .

Keuken:
Spaans
Gang:
borrelhapje/tapa/mezze/antipasti
Soort:
schaal- en schelpdieren

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Boompjes in Overloon: spelen met groenten

Een recept uit Isabel

Aardappel-rucolasoep met chips

Een recept uit Mimi Eelman en T. Pelgrom - Tough Cookie

Nachos met tempeh gehakt, zoete bataat en spinazie

Een recept uit Isabel

Aubergine hongkong-style

Een recept uit