Pochas con morcilla y aceigas - Gebakken witte bonen met bloedworst en snijbiet

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 262 in Brindisa .

Keuken:
Spaans
Gang:
borrelhapje/tapa/mezze/antipasti

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Galettes Boudin noir / Boekweitflensjes met bloedworst

Een recept uit  - Catherine Quévremont - Recettes de Bretagne

Backapfel mit Couscous und Blutwurst / Gebaken appel met couscous en bloedworst uit de stoomoven (Achim Schwekendiek)

Een recept uit Holger Stromberg - Gesund Geniessen

Escudella i carn d'olla - Catalaanse vleesschotel met bouillon

Een recept uit Monika Linton - Brindisa

Morcilla en groene paprika (montadito)

Een recept uit Samuel Clark en Samantha Clark - Morito