Bacalao al pil pil - Kruidige zoutevis

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 332 in Brindisa .

Keuken:
Spaans
Gang:
diner / lunch / hoofdgerecht
Soort:
vis

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Zoutevisschotel - bacalao

Een recept uit Randi Danforth - Culinaria U.S.A.

Brandada van klipvis en tomaat (montadito)

Een recept uit Samuel Clark en Samantha Clark - Morito

Bacalao-sigaren

Een recept uit J. Lawson - Cocina Nueva

Bacalao met een kappertjes-peterseliedressing

Een recept uit J. Lawson - Cocina Nueva