Costrada de setas - Pastei met wilde paddenstoelen
★
★
★
★
★
Een recept van Monika Linton.
U vindt dit recept op pagina 402 in Brindisa .
- Keuken:
- Spaans
- Gang:
- diner / voorgerecht / hoofdgerecht
- Soort:
- vegan / pastei
Ingrediënten
- bakkersmeel
- bloem
- eekhoorntjesbrood
- komijn
- oesterzwammen
- olijfolie
- pimenton picante
- suiker
- tomatensofrito
- trompettes de la mort
- ui
- zeezout
- zout
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.