Fumet rojo - Rode visbouillon

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 468 in Brindisa .

Keuken:
Spaans
Gang:
basisrecept
Soort:
soep/bouillon

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Rode-bessensaus voor hertenvlees

Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Langoest in dragonsaus - aragosta in salsa di dragoncello

Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Reebout met rode-bessensaus

Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

gevulde bleekselderie

Een recept uit Annette Wolter - Grote boek met heerlijkste kookrecepten