Caldo de jamón - Hambouillon

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 469 in Brindisa .

Keuken:
Spaans
Gang:
basisrecept
Soort:
soep/bouillon

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Cremesuppe mit Weißen Bohnen - Cremesoep met witte bonen

Een recept uit Wolfram Siebeck - Wolfram Siebecks Kochchschule für anfänger

Pasta e fagioli - Pastasoep met bonen

Een recept uit Marcella Hazan - De Klassieke Italiaanse Keuken

Zwartebonensoep

Een recept uit Elizabeth Wolf-Cohen en L. Wolf-Cohen - De liefde van de man ...

Pasta en kikkererwten

Een recept uit A. Little en R. Whittington - De flair van eenvoud