Cremesuppe mit Weißen Bohnen - Cremesoep met witte bonen
Een recept van Wolfram Siebeck.
U vindt dit recept op pagina 144 in Wolfram Siebecks Kochchschule für anfänger .
- Keuken:
- Duits
- Soort:
- soep/bouillon
Ingrediënten
- bleekselderij
- extra vierge olijfolie
- gebakken rookspek
- gember
- hambot
- kerrie
- kippenbouillon
- knoflook
- korianderpoeder
- rookspek
- room
- selderijblad
- verse witte bonen
- voorgerecht
- zout
- zwarte peper
- zwoerd
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.