Tomaat: Pasta alla pomarola

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 302 in Zout, vet, zuur, hitte .

Keuken:
Mexicaans / Provençaals / Marokkaans / Italiaans
Gang:
lunch / hoofdgerecht
Soort:
pasta/noodles

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Basilicumdressing

delicious. magazine - 2010-05

Zeeuwse oesters met Basilicum

Een recept uit Gerhard Witteveen en Hans Bakker - De smaak van Conclusion

Risotto met basilicum

delicious. magazine - 2011-10

Basilicumboter

Een recept uit Francesca Bazzuro - de zilveren lepel