Vlees: Pasta al kippenragù
★
★
★
★
★
Een recept van Samin Nosrat.
U vindt dit recept op pagina 309 in Zout, vet, zuur, hitte .
- Keuken:
- Italiaans
- Gang:
- hoofdgerecht
- Soort:
- vlees / pasta/noodles / boter en olie
Ingrediënten
- bleekselderij
- citroenschil
- droge rode wijn
- eekhoorntjesbrood
- eend
- extra vierge-olijfolie
- jeneverbes
- kaaskorst van parmezaanse kaas
- kalkoen
- kippenbouillon
- kippenbout
- laurierblad
- parmezaanse kaas
- penne
- rigatoni
- rozemarijn
- runderbouillon
- tagliatelle
- tomatenpuree
- ui
- witte wijn
- wortel
- zout
- zwarte peper
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.