Vis en zeebanket: Romige pasta alle vongole
★
★
★
★
★
Een recept van Samin Nosrat.
U vindt dit recept op pagina 312 in Zout, vet, zuur, hitte .
- Keuken:
- Italiaans
- Gang:
- hoofdgerecht
- Soort:
- vis/schaaldieren/schelpdieren
Ingrediënten
- boter
- chilivlokken
- citroen
- droge witte wijn
- extra vierge-olijfolie
- knoflook
- linguine
- parmezaanse kaas
- peterselie
- room
- spaghetti
- tapijtschelpen
- ui
- venusschelp
- zout
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.