Rivierkreeftragout - crawfish étouffée
★
★
★
★
★
Een recept van Randi Danforth.
U vindt dit recept op pagina 279 in Culinaria U.S.A. .
- Keuken:
- Cajun / Creools / Amerikaans
- Gang:
- hoofdgerecht
- Soort:
- stoofgerecht / schaal- en schelpdieren
Ingrediënten
- boter
- cayennepeper
- hete saus
- knoflook
- kreeftenbouillon
- laurierblad
- lente ui
- olie
- rivierkreeftstaartjes
- rode paprika
- selderij
- suiker
- tomaten uit blik
- ui
- verse peterselie
- water
- zout
- zwarte peper
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.