Zeeduivel met zeevruchten - salpicón de rape y mariscos
★
★
★
★
★
Een recept van Marion Trutter.
U vindt dit recept op pagina 21 in Culinaria España .
- Keuken:
- Spaans
- Gang:
- voorgerecht / lunchgerecht / hoofdgerecht
- Soort:
- salade / vis/schaaldieren/schelpdieren
Ingrediënten
- citroensap
- garnalen
- groene paprika
- inktvis
- mosselen
- olijfolie
- peper
- rode paprika
- sherryazijn
- tomaten
- ui
- zeeduivel
- zout
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.