Reuzengarnalen met romescosaus

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 25 in Culinaria España .

Keuken:
Spaans / Catalaans
Gang:
voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Amandeldeeg (2)

Een recept uit Francesca Bazzuro - de zilveren lepel

Amandeldeeg (1)

Een recept uit Francesca Bazzuro - de zilveren lepel

Salade met geroosterde, gezouten amandelen

Groene thee met noten en superfood

Een recept uit Sandra van Schijndel - Let's go Paleo