Gevulde duifjes met ganzenlever - pichones rellenos con foie gras

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 173 in Culinaria España .

Keuken:
Spaans
Gang:
hoofdgerecht
Soort:
wild

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Eendenlever met veldsla

Een recept uit Sylvia Witteman - Koken met Sylvia Witteman

Rozenbottelgelei

Een recept uit Lucrèce Wellekens en Patricia Pitisci - Wild en gevogelte

Eendenborst met frambozenazijn (glutenvrij)

delicious. magazine - 2007-09

Frambozendressing voor bij oesters

Een recept uit Yvette van Boven en Oof Verschuren - Home made zomer