Frambozenazijn

Frambozenazijn wordt beschouwd als azijn.

Zoek naar frambozenazijn in uw eigen kookboeken

Waar vind je ook alweer dat lekkere recept met frambozenazijn in uw eigen receptenverzameling? Met heerlijkzoeken zoekt u door uw eigen kookboeken, favoriete foodblogs en zelf verzamelde recepten.

De lekkerste frambozenazijn recepten

De volgende recepten zijn gevonden met het ingredient frambozenazijn:

Een recept uit A. Posthumus - Margriet kookboek

Recept uit Margriet kookboek:

Kipsalade met aardbeien

Ingrediënten:
aardbei, bieslook, fijne mosterd, frambozenazijn, gerookte kipfilet, koriander, maïsolie, prei, taugé, vloeibare honing, witte wijn en witte wilde rijst

Soort:
gevogelte
Een recept uit Eckart Witzigmann - Junges Gemüse

Recept uit Junges Gemüse:

Rode bieten

Ingrediënten:
boter, frambozenazijn, gekookte rode bieten en sinaasappelmarmelade

Keuken:
Duits
Soort:
vegan / groente
Een recept uit Janice Murfitt - Dressings en marinades

Recept uit Dressings en marinades:

Dressing met pepertjes

Ingrediënten:
basterdsuiker, bulgaarse yoghurt, frambozenazijn, groene peperkorrels, hazelnootolie, roze peperkorrels en zout

Soort:
saus/dressing/jus / vegetarisch
Een recept uit Karin Stöttinger - Wrap 'n roll

Buffet / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Wrap 'n roll:

Paksoi met fruitige quinoavulling

Ingrediënten:
aardbei, frambozenazijn, olijfolie, paksoi, quinoa en rode-bietenkiemen

Keuken:
Aziatisch
Soort:
couscous/bulgur/quinoa
Een recept uit  - Lamsvlees nieuwe stijl

Bijgerecht uit Lamsvlees nieuwe stijl:

Uiensaus

Ingrediënten:
bruine fond, ciderazijn, dieetmargarine, frambozenazijn, komijnzaad, maïzena, rode ui en zout

Soort:
saus
Een recept uit Thea Spierings en M. van Stokkom - Carpaccio!

Diner / lunch / voorgerecht / tussengerecht / lunchgerecht uit Carpaccio!:

Rode bietjes met gepocheerd ei

Ingrediënten:
azijn, frambozenazijn, frisee, groentebouillon, honing, maïskiemolie, notenolie, parmezaanse kaas en rode biet

Soort:
carpaccio/tartaar / schuim/mousse/gelei / ei/omelet/frittata / groente
Een recept uit Simone Kroon, Sándor Schiferli en House of Orgin - Raapsteeltje

Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Raapsteeltje:

Kweepeer met bloedworst

Ingrediënten:
bloedworst, broodkruim, frambozenazijn, grenadinesiroop, kervel, kweepeer en olijfolie

Keuken:
Hollands
Soort:
vlees