Mosselen met olijven - mejillones al modo de Laredo

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 189 in Culinaria España .

Keuken:
Spaans
Gang:
voorgerecht / hoofdgerecht
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Kappertjes tapenade

Een recept uit André Amaro - Dit is geen kookboek

Entrecote met tijm, knoflook en ansjovis

delicious. magazine - 2011-07

Olijvenpuree

Een recept uit E. Banziger - Het gouden olijfolie boek

Tapasbroodjes 1, snelle ansjovis

Een recept uit Monika Linton - Brindisa