Catalaanse stoofpot van vlees en groente - escudella i carn d´olla
★
★
★
★
★
Een recept van Marion Trutter.
U vindt dit recept op pagina 267 in Culinaria España .
- Keuken:
- Spaans / Catalaans
- Gang:
- hoofdgerecht
- Soort:
- vlees / groenten, aardappels en peulvruchten
Ingrediënten
- aardappel
- bloem
- butifarra negra
- dikke vermicelli
- ei
- gerookt spek
- half-om-halfgehakt
- kalfspoot
- kaneel
- kikkererwten
- kip
- knoflook
- lente-ui
- paneermeel
- peper
- soepbeen
- varkensoor
- varkenspoot
- verse peterselie
- witte kool
- wortel
- zout
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.