Gevulde patrijs op Andalusische wijze - perdices rellenas a la andaluza

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 433 in Culinaria España .

Keuken:
Spaans
Gang:
hoofdgerecht
Soort:
gevogelte

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Noedelbouillon, Aziatische, met vis

delicious. magazine - 2010-01

Geroosterde bloemkool ceasar

Een recept uit Sergio Herman - Sergio's smaakmakers

Aziatische noedelbouillon met vis

delicious. magazine - 2010-01

sla met ansjovis

Een recept uit Michael van Straten - De gezonde Joodse keuken