Gevulde patrijs op Andalusische wijze - perdices rellenas a la andaluza
★
★
★
★
★
Een recept van Marion Trutter.
U vindt dit recept op pagina 433 in Culinaria España .
- Keuken:
- Spaans
- Gang:
- hoofdgerecht
- Soort:
- gevogelte
Ingrediënten
- ansjovisfilet
- bouillon
- doorregen spek
- droge sherry
- groene paprika
- patrijs
- peper
- serranoham
- tomaat
- verse peterselie
- witbrood
- wortel
- zout
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.