Chartreuse van rivierkreeftjes en filets mignons - chartreuse à la parisienne volgens Carême

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 35 in Culinaria Frankrijk .

Keuken:
Frans
Gang:
hoofdgerecht
Soort:
stoofgerecht / vlees / vis/schaaldieren/schelpdieren / gevogelte

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Champagnebonbons

Een recept uit Yotam Ottolenghi en Sami Tamimi - Ottolenghi het kookboek

Tong in Champagne

Een recept uit Eugénie Brazier - La Mère Brazier

Rivierkreeftjes in champagne - écrevisses au champagne

Een recept uit Gilles Pudlowski - Frankrijk koken en reizen

Champagnebonbons

Een recept uit Yotam Ottolenghi en Sami Tamimi - Ottolenghi het kookboek