Gemeste kip met macaroni en truffels - poularde Talleyrand volgens Escoffier
★
★
★
★
★
Een recept van André Dominé.
U vindt dit recept op pagina 35 in Culinaria Frankrijk .
- Keuken:
- Frans
- Gang:
- hoofdgerecht
- Soort:
- ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / gevogelte
Ingrediënten
- crème fraîche
- eendenlever
- eiwit
- farce mousseline
- gevogelte
- kalfsfond
- macaroni
- parmezaanse kaas
- poularde
- truffel
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.