Gekookte ham Porte Maillot - jambon à la Porte Maillot
★
★
★
★
★
Een recept van André Dominé.
U vindt dit recept op pagina 45 in Culinaria Frankrijk .
- Keuken:
- Frans
- Gang:
- hoofdgerecht
- Soort:
- stoofgerecht / vlees
Ingrediënten
- basilicum
- boontjes
- boter
- bouillon
- droge witte wijn
- erwten
- jonge wortel
- kaneel
- knoflook
- kropsla
- kruidnagel
- laurierblad
- lente-ui
- licht gezouten ham
- nootmuskaat
- peper
- tijm
- ui
- verse peterselie
- wortel
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.