Snoekballetjes in veldzuringsaus - quenelles de brochet à la crème d' oseille
★
★
★
★
★
Een recept van André Dominé.
U vindt dit recept op pagina 158 in Culinaria Frankrijk .
- Keuken:
- Frans
- Gang:
- hoofdgerecht
- Soort:
- vis/schaaldieren/schelpdieren
Ingrediënten
- aligoté-witte wijn
- boter
- cayennepeper
- crème fraîche
- dijonmosterd
- gruyère
- melk
- nootmuskaat
- room
- sjalot
- snoek
- tarwebloem
- veldzuring
- verse peterselie
- witte peper
- zout
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.