Wijngaardslakken in mergpijn met knoflook en grof zout - Escargots en os à moelle aux pétales d'ail et sel gros
★
★
★
★
★
Een recept van André Dominé.
U vindt dit recept op pagina 168 in Culinaria Frankrijk .
- Keuken:
- Frans
- Gang:
- hoofdgerecht
- Soort:
- vlees
Ingrediënten
- bladpeterselie
- boter
- grof zeezout
- knoflook
- mergpijp
- rode bourgogne
- sjalot
- peper
- wijngaardslakken
- zout
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.