gondische runderragout met gekruid paneermeel - galette de boeuf bourguignn à la chapelure d'oignons

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 168 in Culinaria Frankrijk .

Keuken:
Frans
Gang:
hoofdgerecht
Soort:
stoofgerecht / vlees

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Kervelsoep, gebonden

Een recept uit A. Posthumus - Margriet kookboek

Rijst

Een recept uit Giorgio Locatelli - Made in Sicily

Minestra dayenu - Kippensoep met matses

Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Eiercrème

Een recept uit Jean-Christophe Rizet - De truffel