Ham in aspic met peterselie - jambon persillé, tradition bourguignonne
★
★
★
★
★
Een recept van André Dominé.
U vindt dit recept op pagina 187 in Culinaria Frankrijk .
- Keuken:
- Frans
- Gang:
- picknick / lunch / voorgerecht
- Soort:
- vlees / paté/terrine
Ingrediënten
- bladgelatine
- bleekselderij
- bourgogne aligoté-wijn
- braadvocht
- crème fraîche
- gepekelde varkensschouder
- gladde peterselie
- grof zeezout
- knoflook
- kruidnagel
- laurierblaadjes
- peperkorrels
- prei
- reuzel
- sjalot
- tijm
- ui
- varkenspoot
- peper
- wortel
- zout
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.