Op drie manieren bereid lamsvlees en een kleine farce van orgaanvlees met tijm

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 278 in Culinaria Frankrijk .

Keuken:
Frans
Gang:
hoofdgerecht
Soort:
stoofgerecht / vlees / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / orgaanvlees

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Lamsbaron, geroosterd

Een recept uit Eugénie Brazier - La Mère Brazier

Knoflookboter - burro all'aglio

Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Puree van gepofte knoflook

Een recept uit Thomas Keller - Sous vide

Kikkerbilletjes met tomatensaus

Een recept uit Toussie Salomonson - Het groot fondue boek