Op drie manieren bereid lamsvlees en een kleine farce van orgaanvlees met tijm
★
★
★
★
★
Een recept van André Dominé.
U vindt dit recept op pagina 278 in Culinaria Frankrijk .
- Keuken:
- Frans
- Gang:
- hoofdgerecht
- Soort:
- stoofgerecht / vlees / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / orgaanvlees
Ingrediënten
- boter
- knoflook
- lamsbout
- lamscarré
- lamslever
- lamsnier
- lamsrug
- lamsschouder
- laurierblad
- olie
- rode wijn
- sjalot
- tijm
- verse rozemarijn
- peper
- witte wijn
- zout
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.