Tarbotsteaks zoals in Kaiku - pavé de turbot à l'Aiberge Kaïku

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 281 in Culinaria Frankrijk .

Keuken:
Frans
Gang:
hoofdgerecht
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Aubergine, gebakken

Een recept uit delicious. magazine - 2016-01

Aubergine, smoor van, met saté pentol

Een recept uit delicious. magazine - 2014-10

Auberginekaviaar

Een recept uit Pascale Naessens - Mijn pure keuken 2

Aubergine-rotolo alla parmigiana

Een recept uit delicious. magazine - 2016-12