Gestoofde heek met mosselen in groene saus - merlu braisé aux coquillages, sauce verte

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 283 in Culinaria Frankrijk .

Keuken:
Frans
Gang:
hoofdgerecht
Soort:
stoofgerecht / vis/schaaldieren/schelpdieren

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Suquet de peix: gestoofde heek met fijngewreven knoflook, peterselie, tomaat en pimenton

Een recept uit J. Gosney en Rick Stein - Mediterrane Odyssee

Heek (Merluza) in Salsa Verde

Een recept uit Jannie van Vlaardingen

Gefrituurde heek in ham

Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Gefrituurde heek

Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten